Jet Reports – Dynamics 365 Business Central – Jet Budgets

Jet Reports is volop in beweging. De nieuwe releases van Jet Professional en Jet Enterprise zijn klaar en compatible met Dynamics 365 Business Central.  Met Jet Reports maakt u snel en gemakkelijk accurate financiële rapporten, meteen in Excel. Precies de actuele gegevens die u nodig heeft, rechtstreeks uit uw Microsoft Dynamics database, Daarnaast lanceerden zij op 1 oktober 2018 een nieuw product, Jet Budgets.

Jet Budgets

Jet heeft geluisterd naar Dynamics-gebruikers om een oplossing te creëren voor bedrijven die worstelen met inconsistente en ongelijksoortige Excel-spreadsheets die onmogelijk te verenigen zijn.

Ondernemers in het MKB hebben geen behoefte aan grote, complexe en dure oplossingen die niet specifiek zijn gebouwd voor een Dynamics NAV of Business Central omgeving en die maanden duren om te installeren.

Medewerkers hebben een eenvoudige manier nodig om spreadsheets te beheren, budgetten toe te wijzen, de status te bekijken, alles in Dynamics te importeren en op basis van de planning te rapporteren.

Jet beloofd dat nu te kunnen realiseren met Jet Budgets. Meer details over deze nieuwe toepassingen volgen binnenkort. Jet Reports heeft een korte impressie-video gemaakt waarin zij uitleggen hoe Jet Budgets werkt.

2019-01-21T11:07:39+00:00