Ik wil meer inzicht en moet starten met BI

Ik wil meer inzicht en moet starten met BI2019-05-31T09:35:32+00:00

Starten met BI

Als directeur-eigenaar of CFO  hebt je je ongetwijfeld al verdiept in de rapportagemogelijkheden binnen je bedrijf. En mogelijk ook geconcludeerd dat geen van deze oplossingen voldoen aan al je wensen. Laat staan dat ze betaalbaar zijn voor kleine en middelgrote bedrijven. DynamicsBI vindt en implementeert bewezen Business Intelligence oplossingen voor deze vraagstukken.

Het belang van goede rapportages

Bedrijven onderschatten de noodzaak van goede operationele rapportages. Er wordt nog gebruik gemaakt van traditionele Excel rapporten en de bekende ‘lijstjes’. Deze worden ook nog eens periodiek – achteraf – verspreid. Informatie is dus altijd verouderd en de noodzakelijke toelichting ontbreekt.

Met goede rapportages beschik je over complete up-to-date informatie. Je bent dus altijd volledig geïnformeerd, wat resulteert in een betere dagelijkse bedrijfsvoering. Direct en overal inzicht in de meest actuele cijfers! Naar klant, geografisch gebied, marge per klant, per kwartaal of per jaar.

Allemaal mooi samengevat in een of meerdere managementdashboards, zodat je in één oogopslag ziet hoe je bedrijf ervoor staat.

Ervaar het zelf!

Onderstaande een voorbeeld van onze dashboards. Bijna het hele dashboard is interactief. Klik maar eens op een groep in het taartdiagram. Je kan ook meerdere jaren selecteren door de Ctrl toets ingedrukt te houden terwijl je de jaren selecteert. Hiermee kan je snel en eenvoudig meerdere jaren vergelijken.

Ervaar het zelf!

Zet filters, zoom in op specifieke artikelen en ontdek de drill-down functie. Met deze krachtige feature van Power BI zoom je in op de onderliggende data. Ga bijvoorbeeld naar de productgroepen en klik vervolgens op de dubbele pijl (). Je krijgt nu de onderliggende artikelen te zien.

Voor de beste ervaring, adviseren wij om de fullscreen modes te gebruiken, Deze knop zit helemaal rechts onderin in de grijze balk.

Met onze oplossingen kan je snel en eenvoudig analyses maken. Actuele inzichten en heldere managementinformatie nodig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.